Opsomer, je kwaliteitsslager sinds 1 juli 1996
Sinds 1996 staat Slagerij Opsomer toegewijd voor het leveren van ambachtelijk bereid, hoogwaardig vlees met een vooruitstrevende aanpak.
Op 1 juli 1996 begonnen we vol enthousiasme en met een heldere visie aan ons avontuur: de overname van Slagerij Thierens in Elversele. Gedreven door passie voor het vak en een streven naar de hoogste kwaliteit, boden we ambachtelijk bereid vlees aan waar mensen meteen het verschil in proefden.
Al snel groeiden we en een jaar later breidden we onze winkel uit om ons uitgebreide assortiment de ruimte te geven die het verdient. Onze specialisatie in allergeenvrije voeding stelde ons in staat om nog beter in te spelen op de behoeften van onze klanten. Ons team van enthousiaste medewerkers deelt onze missie en helpt elke klant met evenveel toewijding.
Na ongeveer 20 jaar van groei en innovatie zetten we de volgende stap: de opening van onze versmarkt. In de versmarkt van Opsomer willen we iedereen inspireren om gezond en lekker te eten. Ons brede aanbod omvat niet alleen kwalitatief vlees en fijne vleeswaren, maar ook kaas, groenten, fruit en smakelijke bereide gerechten. Voor elk wat wils, allemaal onder één dak.
Heb je een voedselallergie of -intolerantie? Geen zorgen, wij helpen je graag met producten op maat en ontwikkelen zelfs nieuwe lekkernijen zodat je niets hoeft te missen.
Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze winkel en je te laten genieten van al het lekkers dat we te bieden hebben!
Met vriendelijke groet,
Bert Opsomer



Dinsdag | 8:00 – 18:00 |
Woensdag | 8:00 – 18:00 |
Donderdag | 8:00 – 18:00 |
Vrijdag | 8:00 – 18:00 |
Zaterdag | 8:00 – 17:00 |